TOMÁŠ BRANDA

VÁŠNIVÝ FOTOGRAF

NEÚNAVNÝ KAMERAMAN

Jeden z nejdůležitější dnů v životě.  Co po něm druhý den zbude? Co za rok či deset let. Jen vzpomínky, které kdykoliv vyvolá fotografie. 
od 5000 Kč
Děti, rodiny, milenecké páry, manažery, zaměstnance. Vás všechny nafotíme v exteriéru i ateliéru. Portrétní fotografie je skvělým dárkem, který potěší, nebo bude reprezentovat vaši firmu.
Od 1500 Kč

Glamour

Krása je pomíjivá, nechte ji zachytit ve správný okamžik a darujte ji.
od 2500 Kč
Letecké práce pomocí profi dronu.
Od 5000 Kč

REFERENCE

Skvělé služby za skvělou cenu. Tomáš Branda má profesionální přístup, zvládne pomoci s organizací svatebních hostů a především má oko pro detail a umí vybrat kompozici. Jeho fotky většinou odrážejí to hezčí v nás ... a přesně takové fotografie ze svatby chcete.
Kateřina Králová
S Tomášem se u různých pracovních projektů setkáváme řadu let. Někdy pracujeme společně v tandemu redaktor – kameraman, jindy využívám jeho služeb fotografa. Baví mě, že je spolehlivý, pečlivý a náročný a zároveň umí navázat pohodový vztah s lidmi před fotoaparátem či kamerou, což se na výsledku pozitivně odráží. Výhodou je jeho „mobilní“ ateliér, takže můžeme fotit i točit na mnoha místech a nejsme svázáni jedním prostředím. Natočili jsme spolu řadu reportáží i dokument pro teplárenskou společnost United Energy, fotí pro mne významné osobnosti českého průmyslu do časopisu Energetika a přibrala jsem ho jako dvorního fotografa Hornických listů a Severočeských listů.
Kateřina Táborská copywriter a šéfredaktor
Pokud má fotografie zachytit výjimečný okamžik a má-li tento obrázek být pro diváka vizuálně přitažlivý, tak si myslím, že fotograf Tomáš Branda je právě tím člověkem, který takovéto fotografie pořizuje. Mohu jeho snímky hodnotit především na divadle, kde focení je velmi těžká disciplína, kterou on zvládá na „pozici špičkového olympionika“.
Jiří Rumpík Umělecký šéf a herec Městského divadla v Mostě
Videoškola hobby svařování, se během pouhých tří měsíců stala významnou součástí našeho marketinku. Do videoškoly, kterou pro nás natočil Tomáš Branda, se přihlásily více než tři stovky nových zákazníků, které učíme základům svařování. Škola také přilákala řadu fanoušku na náš facebook.
Monika Kleinová jednatelka společnosti Meta Weld s.r.o
Svatební fotografie od Tomáše Brandy? Za nás určitě ano. S Tomem se výborně spolupracuje, atmosféra je pohodová, svým objektivem nikoho neznepokojuje a mezi svatebčany se pohybuje téměr neviditelně. Komunikace při zadávání zakázky byla výborná. Ocenili jsme i Tomášovu nápaditost. Fotografie se nám velice líbí. Kladně hodnotíme i cenu za odvedenou práci.
Lucie a Pavel
Tomáš Branda je skvělý ochotný a profesionální fotograf. Práce s ním byla příjemná a ve všem nám vyšel vstříc. Když jsme sami nevěděli, co přesně chceme, přišel s množstvím dobrých nápadů. Při práci s námi byl trpělivý a fotografie měl hotové, než jsme se vrátili ze svatební cesty. 😃
Lenka Lavičková

Fotografie z focení a natáčení 

Klikni pro zvětšení fotek v galerii.

NĚCO O MNĚ

Fotografii jsem propadl před více než třiceti lety. Přestože jsem měnil pracovní pozice fotografie mě neopustila.  Z počátku jsem se věnoval hlavně reportážní fotografii v Mosteckém deníku, externě v ČTK, MF DNES, Idnes.cz, Právu, Blesku a dalších médiích.  Dobu nezastavíš a připojil jsem i video. Pracoval jsem pro regionální studio TV  Nova a TV Prima. Tvořím reportáže, reklamní a propagační videa.

Za ty dlouhé roky jsem fotil či točil téměř vše. Prezidenty, špičky byznysu i politiky. Upadl a natáhl jsem se před Karlem Gottem, vlezl jsem k hořícím tankům s benzinem v litvínovské chemičce. Ale největší radost mi dělá fotit a točit vás neobyčejně obyčejné lidi, kteří jste plni zajímavých příběhů, a stát se součástí důležitých momentů vašich životů.